DSC8904

Tóth Gabi mindenkit tájékoztatott rendkívüli spirituális fejlődéséről

2020.04.08. 09:17

Tóth Gabi is szerepelt a TV2 új, #maradjotthon című műsorában, melyben arra hívják fel a nézők figyelmét, hogy vegyék komolyan a házi karantént, és ne mozduljanak ki. Az énekesnő Insta-oldalán 2 smink nélküli képet posztolt magáról, majd egy hosszas szöveget írt mellé, melyben kifejti, biztosra veszi, milyen sokan kritizálhatták őt a műsor után, mivel nemcsak sminket nem viselt, de még hasszorító alsónemű sem volt rajta.

Tudom, hogy vannak akik mély kárörvendéssel fotózgatnak ki képkockákat rólam, hogy aztán továbbküldhessék a barinőjüknek. 

Ugyanakkor az énekesnőt ez cseppet sem érdekli, sosem érezte még magát olyan boldognak, mint most, és hiába gondolhatják esetleg mások úgy, hogy férje, Krausz Gábor eltávolodott volna tőle, ez kicsit sincs így, Tóth Gabi egész nap szeretve érzi magát. Olyan csodálatos lelki fejlődésen ment át az utóbbi hónapokban, hogy mindennemű ártó gondolat és vélemény hidegen hagyja.

Olyan mély lelki fejlődésen mentem keresztül az elmúlt időkben, hogy ezek a felszínen történő önmarcangolások gyökerestül szakadtak ki belőlem! Életemben nem voltam ilyen boldog! Életemben nem szeretett így senki mint az én csodálatos férjem, Krausz Gábor! Minden porcikám szeretve van nap mint nap!

Egyúttal az énekesnő minden önmagában kételkedő nőnek üzeni, hogy gyönyörűek, akik pedig másokon gúnyolódnak valójában saját magukban bizonytalanok.