Ismét szétnéztünk a híres emberek instagramjain, ma is akad itt minden, mint egy sikeres nő táskájában. Szereplőink ezúttal Rogán Cecília, Vajna Tímea, Ada és Bruce Willisné.

Lássuk!

Rogán Cecília továbbra is rendre edzéseiről posztol: alkalmanként Rubint Rékára mozog, vagy fut, a mai napon pedig a kertben rögtönzött egy súlyzós edzést, íme:

Azt vizuális támpontok híján nem tudjuk, a saját kertjéről van-e szó, de arra tippelünk, hogy igen, mert a korábbi, otthonról posztolt képei alapján vannak náluk ilyen nagyobb, összefüggő gyepes felületek.

Vajna Tímea már többször beszélt arról követőinek, mennyire megváltozott az élete, mióta Zoltán lett a társa. Most pár rövid sorban összegezte, hogy miért lehet hálás újdonsült párjának, aki nem mellesleg ma ünnepli a születésnapját

Boldog születésnapot a legjobb a legjobb barátomnak, Zolimnak, akinek nagyon jó a szíve és a lelke. Aki újra életre keltett. Szeretlek, baby!

- írta Insta-sztorijában.

Ada korábban indított egy sorozatot az Instagram-oldalán, melynek lényege az volt, hogy olyan képeket gyűjt össze, amik kevésbé sikerültek. A műsorvezető célja , hogy rávilágítson, senki sem tökéletes. Most ezt folytatta.

Tökéletlen csütörtök! A helyzetre való tekintettel az elmúlt idők legdivatosabb outfitjeit gyűjtöttem össze. Nagy hangsúlyt kapott ebben a szezonban a macinaci

Nemrég írtunk arról, hogy Bruce Willis volt feleségénél tölti a karantént, most több lap is kiszúrta, hogy Willis jelenlegi felesége, Emma Heming kommentelt a Demi Moore-ral közös képek alá. Méghozzá azt, hogy nagyon sajnálja, hogy nem lehet ott, de igyekszik ő is rajta lenni a következő közös képen. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Family bonding 💚

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés,