Szőke Zoltán 21 évig volt az RTL Klubon a Barátok közt főszereplője, ami után némi meglepetésként szolgált, hogy a Berényi Miklóst ilyen sokáig alakító színész ezek után először egy TV2-s produkcióban tűnt fel a képernyőn, az ÁlaNicsak, ki vagyok?-ban. A Blikk ma interjút közölt az 51 éves színésszel, amelyből kiderül, hogy Szőke Zoltán ezután egy újabb TV2-s műsorban folytatja, az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár címűben. Így nyilatkozik a vígjátéksorozatban való szerepvállalásáról:

Nem lepett meg, hogy a TV2 akkor keresett meg, amikor fél éves pihenő után megfogalmazódott bennem, jó lenne egy kis munka, mert a pályafutásom alakulását mindig is az égiekre bíztam.

Ez a vígjátéksorozat arról fog szólni, hogy egy vidéki család hogyan boldogul a fővárosban, és a címszereplő Stohl András lesz, akinek a feleségét a mostanában Anzselika Habpartonként az influenszereket parodizáló Stefanovics Angéla alakítja majd. Hogy Szőke Zoltán szerepe mi lesz a sorozatban, azt egyelőre nem lehet tudni, mindenesetre a műsor május elsején indul majd, és itt van hozzá egy promó.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szőke Zoltán is benne lesz a TV2 május elsején induló sorozatában

Az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című vígjáték-sorozatban szerepel majd az RTL egykori Berényi Miklósa. Az új műsor címszereplője Stohl András lesz.

26 · Apr 10, 2020 06:14pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments