DSC1009

Liptai Claudia ismét könyvet ír

2020.04.11. 09:13

Liptai Claudia ma este debütál a Tanár című sorozat új évadában, és a Velveten már meg is mutattuk Önöknek, milyen tőle eltérő stílusban játszik majd. A színésznő hosszú kihagyás után tér vissza a képernyőkre, sokak nagy örömére. Családjával együtt jelenleg ők is önkéntes karanténban töltik mindennapjaikat, ahol Liptai ismét könyvírásra adta a fejét.

A színésznő/műsorvezető és férje, Pataki Ádám tavaly szeptemberben nyitották meg közös cukrászdájukat, azonban a kialakult helyzet miatt pihentetniük kell az üzletet. Ugyan Liptai Claudia még a nyitáskor elmondta nekünk, mennyire élvezi ott a munkát, most egy időre el kellett búcsúznia a sütemények között való tüsténkedéstől.

Persze van elég dolga otthon is, a múltkor a kertet tették rendbe a családdal, na meg persze ott vannak a gyerekek is. Liptai 13 éves lánya, Panka például sok más diákhoz hasonlóan online tanul, és szerencsére nagyon könnyen veszi az akadályokat.

Azért hálát adok, hogy nem egy 18 éves gyerekkel vagyok itthon, aki előtt kinyílt a világ, és menne is. Panka nagyon fegyelmezett, megérti, hogy nem találkozhat a barátaival, sőt, a tanulással sincs gond. Mondjuk a matekban ha akarnék se tudnék segíteni neki. Az apukája nagyon jó volt benne, ezt mindig rábíztam, de a férjem, Ádám is jó matekos, gyakran segít Pankának, aki szerencsére nem rám ütött, és sokkal jobb fizikából és kémiából, mint mondjuk magyarból

– mondta a Blikknek a színésznő.

A kialakult körülmények miatt természetesen a húsvétot sem a hagyományos formában ünnepli a család. Nem várnak locsolókat, és a fiúk sem mennek locsolkodni az ismerősökhöz. Az ünnepi ételek azonban nem maradnak el.

Liptai továbbá azt is elárulta, hogy ismét egy regényen dolgozik. Első könyve, az Álomnő 2012-ben jelent meg. A soron következő viszont egészen más műfajban íródik.

Annyit elárulhatok, hogy izgalmas krimi lesz. Még nem tudom, mikor leszek készen vele, hiszen maximalista vagyok, sokáig csiszolgatom a fejezeteket

– mondta a lapnak.