A mai napon is szétnéztünk az Instagram világában, hogy megtudjuk, hogyan is töltik napjaikat a házi karanténba száműzött magyar celebek. Kezdjük a sort mindjárt Liptai Claudiával, aki hosszas kihagyás után két dologhoz is visszatért: az RTL Klubhoz, és a sorozatszínészkedéshez. Sorozata, A tanár április 11-én debütál majd a tévében, a promóképen a színésznőt alig lehet felismerni barna parókája miatt. 

ByeAlex nappalijában ragadott súlyzót és feszített bicepszet egy álarcban, a testmozgás fontosságára hívva fel követői figyelmét, néhányuknak azonban az énekes vékony lába sokkal szembeötlőbb volt. 

Pintér Adrienn, alias Ada még tovább ment, és egy konkrét kardiós edzéstervet is megmutatott közösségi oldalán. 

 Bizonyára ön is értesült már a hírről, hogy elmarad az idei olimpia, Japán 2021-ben tarthatja meg a sporteseményt. Hosszú Katinka is reagált a hírre, méghozzá úgy, hogy megmutatta nagyapját, ő tanította meg úszni az Iron Ladyt, amikor az olimpikon még csak 4 éves volt. 

Molnár Áron profilján pedig egy különleges, házi karanténhoz kapcsolódó challenge-t rakott ki, bár a videón nem ő, hanem egy barátja látható. Főszerepben egy papucs, és egy ránézésre elég nehezen kivitelezhető mozdulatsor. 

 Végezetül Puskás Péter Instája is tartogat is némi érdekes tartalmat, ő egy TikTok-os videót osztott meg, amin Dallos Bogival adnak elő egy rövid koreográfiát.