18 éve, 2002-ben ismerhette meg Renato Pavesit, alias BB Renátót, a Big Brother első szériájának egyik versenyzőjét. A férfi azóta többnyire a nyilvánosságtól visszahúzódva élt. Még 2009-ben írtunk róla, hogy Göteborgban utcazenél, aztán néhány évvel később Londonban tette ugyanezt, de Európa számos más országában is gitározott. Azóta is megmaradt a zenénél, a Blikk szúrta ki, hogy Renátó a Moby Dick gitárosával, Mentes Norberttel állt össze, és töltötték fel Youtube-ra, hogyan is muzsikálnak együtt. 

A Youtube-ra is felkerült előadásuk nemcsak az olasz-magyar barátságot hivatott erősíteni, de azt is szeretnék üzenni a felvétellel a nézőknek, hogy maradjanak otthon a koronavírus idején. 

Renátó már a Big Brotherben is gyakran gitározott, azóta pedig a Kingston Egyetem zeneművészeti szakán diplomát is szerzett.  Mentes Norberttel a 2000-es évek elején találkozott először, aki kihívásnak tartja a közös zenélést Renátóval, mivel kettejük stílusa eléggé eltér egymástól, izgalmas feladatnak tartja a két különböző hangzásvilágot közös nevezőre hozni.