Már egy ideje megjelentek azok a mémek, amelyek a tavasszal születésnapozók helyzetét igyekeznek megkönnyíteni azáltal, hogy nevetnek a saját pechükön. Aki ugyanis most, a járvány kellős közepén ünnepelné születésnapját, az maximum konferenciahívás által lehet a barátai körében.

A Hazug csajok társaságából ismert Shay Mitchell is hasonlóan járt, ő pénteken ünnepelte (volna) a születésnapját, de a karantén miatt a buli elmaradt. A színésznő azonban nem szomorkodott, inkább kipróbált egy új TikTok trendet, amelyben a tavasszal szülinapozók kiállnak a ház elé, majd egy nagy kartonnal a kezükben arra kérik a kocsival arra járókat, hogy legalább egy dudálással köszöntsék az ünnepeltet.

Mitchell kissé fel is turbózta a kihívást, hiszen minden egyes kürtszóra húzott egyet a kezében tartott üvegből. A videóért érdemes lapozni!

A színésznőtől egyébként nem áll távol a vicces tartalmak bőkezű osztogatása. A múltkor kislányáról posztolt egy cuki fotót, aki éppen először próbált szilárd ételt kóstolni a bejegyzés szövege szerint. A képen azonban feltűnt egy telefon is, amelynek a képernyőjéről Shay Mitchell nagymamája nézett vissza, ugyanis a színésznő is szeretett volna figyelmet az étkezése során. Így ő is, és a kislánya is fontosnak érezhette magát.