A nemrég még a Nicsak, ki vagyok?-ban rókajelmezben éneklő Steiner Kristóf, és párja, Nimi visszatértek Görögországba, és folytatják főzős Youtube-csatornájukat. Új recepteket osztanak meg, illetve Steiner azokat az ételeket is ismét elkészíti, melyeket elsőkként próbált ki, miután áttért a növényi alapú táplálkozásra. A cél: kóstoljanak vegán ételeket azok is, akik eddig nem érezték magukhoz közel ezt a szemléletet.

Bár bevallom, hogy én magam sem követem vallásosan a receptjeimet, hiszen ízre és állagra megyünk, de nagyon büszke vagyok a szakácskönyveimre, amik tökéletes alapkoncepciót adnak a vegán konyhához, hogy bárki megtanuljon növényi alapon sütni, főzni. Mi az otthonunkból jelentkezünk, Görögországból, míg a receptjeimet a barátaink és munkatársaink készítik el Budapesten, lépésről lépésre. Mi így oldottuk meg ezt a mindenki számára új helyzetet. Nagyon büszke vagyok rá, amikor megkapom a főzésekről a beszámolókat, fotókat, ez összeköt az otthoniakkal is.

A Youtube-csatorna folytatása mellett Steiner Kristóf és Nimrod Dagan CookOuting Facebook-oldala megújul, ahol ezentúl Steiner étteremajánlói helyett olyan tartalmakat fog megosztani, melyeken követői az ő receptjeit készítik el.