Legutóbb még egy nagyon szomorú hír miatt írtunk Szabó Győzőről, a színész édesanyja nemrég hunyt el. Most azonban már egy sokkal pozitívabb ügyről is beszélt közösségi oldalára feltöltött videójában a híresség, szútra ki a Blikk. Bár a Rezes Judittal jegyben járó Szabó Győző az esküvő napját még nem tűzte ki (a koronavírus idején nehéz is lenne bármit is előretervezni), a színész időszerűnek tartja, hogy hamarosan hivatalos keretek között is kimondják a boldogító igent.

A két színész már 15 éve jár együtt, de csak néhány évvel ezelőtt kérte meg Szabó Rezes Judit kezét, az esküvőt pedig már igencsak aktuálisnak tartják.

Pár éve megkértem Judit kezecskéjét, és mostanra terveztük az esküvőt. Nem tudjuk, hogy mikor lesz, majd csak valamikor egyszer elveszem. Örülne neki biztosan, és én is örülnék. 

A párnak már két gyereke is született: Mihály Simon 2010-ben, Gáspár Zoltán tavaly márciusban. A színész korábban jó anyukának és jó humorú nőnek nevezte menyasszonyát. Bár az esküvőn sajnos Szabó édesanyja már nem lehet ott, a színész egy korábbi interjújában elmondta, a körülményekhez képest jól van, szerinte édesanyja egy másik dimenzióban él tovább. 

Köszönöm, jól vagyok. A helyén tudom kezelni a dolgokat, és előrenézek, de a spirituális létezésben is hiszek. Ez csak egy állomás, s megyünk a következőre. Hiszem, hogy édesanyám egy másik dimenzióban új pályára lépett és ott éli az új életét.

Szabó videóüzenetében a házi karanténról is beszélt, mint mondta, egészen jól viseli, de előző lakásában, ahol kert nem, csak egy kis terasz volt, biztosan rosszabbul érezte volna magát.