Amy Schumer kisfia már majdnem egy éves, mégis most eszközöltek nála egy „szépészeti” névváltoztatást. A 36 éves humorista nehéz terhességen van túl, de most saját dolgát bonyolította meg: igaz, ez utóbbi inkább vicces, mint ijesztő.

A babát eredetileg a Gene Attell Fischer nevet kapta, és jó darabig senkinek nem tűnt fel, hogy ezzel valami nem stimmel. Aztán csak észrevették, és mint Schumer az egyik régi barátnőjének, Claudia O’Dohertynek elmondta, kénytelenek voltak a középső nevét megváltoztatni.

Szóval azt tudtátok, hogy a gyerekünk, Gene nevét hivatalosan megváltoztattuk? Most már Gene David Fischernek hívják. Gene Attell Fischer volt, de aztán rájöttünk, hogy véletlenül genital-nek neveztük a fiunkat.

[A Gene és az Attel neveket egymás után ejtve valóban egy olyan kifejezést kapunk ami emlékeztet arra, hogy genitális vagy nemi]. O'Doherty erre azt válaszolta, hogy a saját anyukája korábban összerakta a képet, közölve vele, hogy „Amy nemi szervnek nevezte a gyerekét”- írja Perez Hilton.

Valószínűleg a történelem során nem sok csecsemő mondhatta el magáról, hogy egy éves kora előtt nevet változtatott.