Rengeteg kihívás terjed most az Interneten, Vajna Tímeához pedig egy olyan érkezett el, amiben az embernek az első olyan közös fotót kell posztolnia, amin a szerelmével látható együtt. A híresség ezt teljesítette is, hozzátéve, hogy mostani párjával, Zoltánnal ekkor még csak barátok voltak, sőt, Zoltán nagyon jóban volt Andy Vajnával is, amint azt a posztban elhelyezett felvételek mutatják. Vajna Tímea a következőket írja:

Andy nagyon szerette Zolit és Zoli pedig tisztelte őt. [...] Én soha nem tekintettem Zolira, mint „lehetséges” férfira… Amikor velünk lógott, általában volt valakije, és annyira tisztelte Andyt, hogy soha nem kezdett volna ki velem… A fájdalmas időszak után neki köszönhetem, hogy újra van kedvem élni.

És nézzük a posztot:

Vajna Tímea egyébként már korábban is írt hasonló gondolatokat Zoltánról, ezeket itt olvashatja el. Vajna Tímea ezen kívül automatikusan eltűnő Instagram-sztorijában arról ír, hogy a cége adományozott egymillió forintot az Orosházi Kórházért Alapítványnak, amiből az intézmény egy defibrillátort fog vásárolni. Vajna Tímea továbbá az állatairól posztolt, papagája most nincs vele, mert Tátikára a híresség szülei vigyáznak. A fenti borítóképet nem említettük még: 2016-ban készült Andy Vajnáról és Vajna Tímeáról a Saul fia című film egyik eseményén.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea olyan képeket posztolt, amiken együtt látható új szerelme és Andy Vajna

„Én soha nem tekintettem Zolira, mint „lehetséges” férfira” – írja Andy Vajna özvegye arról, hogy új párkapcsolata egy barátságból alakult ki.

87 · Apr 15, 2020 11:10am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments