Olyan hírek keltek szárnyra a hazai bulvárban, hogy a szája is tátva marad az embernek, ami veszélyes lehet, mivel rácsoroghat a kávé a laptopra, vagy a tabletre. Így azt javasoljuk, mindenki vegyen egy nagy levegőt, és lassan görgesse végig virtuális gyűjtésünket.

Nia Evan, aki egyébként dj-ként működik, illetve az RTL Klub realityműsorában szerepelt, az egyik nap levitte sétálni a kutyáját, amikor szóváltásba keveredett egy ismeretlen férfival, aki megtámadta. Zsidró Tamás nehezen viseli a szakítást és ennek hangot is adott egy posztjában, a VV Fanni-ügy koronatanúja mégsem akar vallomást tenni, Szinetár Dóra pedig 27 év után hagyja ott az Operettszínházat.  

Nézzük sorban:

A Love Island egykori szereplője először közösségi oldalán írta meg, hogy mi történt, majd a Blikknek részletesen elmesélte az eseményeket. A Nia Evan művésznéven fellépő dj-t egy férfi bántalmazta az utcán, felszakadt a szája, több helyen zúzódott az arca, az orra pedig feldagadt.

Nem először fordul elő, hogy a kutya miatt odaszólnak, én ilyenkor a kutyához szólok, hogy maradjon mellettem, de ezt folyton zokon veszik. Én is vehemensebb típus vagyok, és ezúttal visszaanyáztam, mire a csávó hirtelen ott termett előttem, dulakodni kezdtünk, aztán sok minden másra nem is emlékszem. A rendőröknek sem tudtam többet elmondani, mert sokk hatása alatt voltam. Annyit tudtam elmondani róla, hogy 25-30 év közötti, egyébként sötét volt éjjel kettőkor, ő meg kapucniban volt. Hajnali fél 4-ig voltak itt a rendőrök, azután vakartam le magamról a vért, és kezdtem el jegelni az arcomat, hogy az ujjnyomai eltűnjenek. Lefotóztam magam előtte, hogy maradjon nyoma. Azért mutatom ezt meg mindenkinek, mert velem sem először fordul elő hasonló eset, egyedül, nőként könnyen támadás érheti az embert

– mondta el a lapnak Evan.

  • Szintén a Blikk írta meg, hogy a két és fél éve eltűnt egykori ValóVilág-játékos, Novozánszki Fanni tárgyalásán újabb fordulat történt, ugyanis a korábban jelentkező tanú, aki régebben egy cellában ült a vádlott B. Lászlóval, és akinek a férfi állítólag a rácsok mögött mindent bevallott, mégsem akar vallomást tenni. Furcsa levelet írt a Fővárosi Törvényszéknek, amelyben azt kéri, mentsék fel a vallomástétel-kötelezettség alól.  Állítólag azzal indokolta döntését, hogy retteg, nem mer bíróság elé állni, többek közt azért sem, mert akkor kitudódik a személye, emellett a koronavírustól is tart.
  • A Ripost úgy véli, hogy Zsidró Tamás nem viseli olyan jól a szakítást, mint ahogy azt korábban hitték. A mesterfodrász és Várkonyi útjai nemrég váltak szét, erről a Velvet is értekezett. Zsidró Instagramján egy skorpióról és békáról szóló tanmesét tett közzé, amelyben a skorpió becsapta a békát. A lap szerint Várkonyi csillagjegye skorpió, így egyértelmű, hogy a történet Zsidró csalódásáról szól. 
  • A Story magazin írta meg, hogy a Budapesti Operettszínház társulatának egyik legrégebbi tagja, Szinetár Dóra 27 év után mondott fel.  A cikkből kiderül, hogy többször került méltatlan helyzetbe a színésznő, ezért könnyen mondott igent egy másik színház ajánlatára.