Harry herceg és Meghan Markle, most hogy már lemondtak királyi rangjukról, Los Angelesbe költöztek, a hírek szerint ebbe a házba. A Page Six egyrészt azt írja most róluk, hogy a karanténból kijárnak néha jótékonykodni: egy olyan szervezetnél segítenek be, amely különleges étrendre szoruló, krónikusan beteg személyeknek szállít megfelelő ételt. A szervezet neve Project Angel Food, és a segítők vezetője azt mondta, hogy Harry hercegék maszkban és kesztyűben szállítottak ki egy heti friss és három heti tartós ételt 20 rászorulónak.

A húsvéti hétvégén a herceg a WellChild nevű brit alapítvány videókonferenciáján is részt vett, és a Page Six azt is idézi, hogy ott mik hangzottak el, ugyanis meghökkentően intim részleteket is megtudhattunk a pár családi életéről. Harry herceg a következőket mondta:

Baromi sok pozitív dolog történik most egyszerre, és hogy az embernek lehet ideje a családjára – ilyen sok ideje a családjára –, attól néha már-már az jut eszembe, hogy nincs-e lelkiismeret-furdalásom, hogy ilyen sok időt töltök a családommal. Muszáj megünnepelni azokat a pillanatokat, amikor az ember csak hisztérikusan fetreng a földön, mert valami vicces történt. De aztán elkerülhetetlen, hogy fél órával vagy talán egy nappal később felmerüljön valami komoly feladat, ami elől nem lehet elfutni.

Harry herceg azt fűzte még hozzá, hogy egyébként köszönik, jól vannak, bár néha elfogja őket a félelem, hogy mit hoz a jövő, és azt mondja, megtapasztalták, hogy a világ folyásában az ember milyen jelentéktelen tud lenni.

(A fenti borítókép 2018-ban készült, amikor Harryék Ausztráliában jártak. Gondoltam, keresek egy képet, ami segíthet elképzelni, hogy milyen feje lehet a hercegnek, amikor a nevetéstől hisztérikusan fetreng a földön.)