Britney Spears annyira unatkozott, hogy megmutatta, hogyan néz ki a TikTok és a Snapchat az ő értelmezésében, és egy táncolós videót töltött fel  Insta-oldalára. A háttérben Justin Timberlake Filthy című száma szólt, Spears pedig a poszt alatti kommentben név szerint is megemlíti az énekest, zseni nevezve őt. 

Tudom, hogy miénk volt a világ egyik leghíresebb szakítása, már vagy húsz évvel ezelőtt. De, hé, ez az ember egy zseni! Nagyon jó szám, JT!

Bár Spears nem taggelte be Timberlake-et a bejegyzésében, a férfi figyelmét nem kerülte el, hogy exe őt dicséri. Kommentelte is Spears bejegyzését, igaz, nem szavakkal, csak emojikkal: 

******

Az egykori álompár 2002-ben szakított, azóta Justin TImberlake megházasodott, feleségétől, Jessica Bieltől egy fia született. Britney Spears is állt már az oltár előtt, Kevin Federline-tól két gyerekkel ajándékozta meg, de már több mint 10 éve elvált a férfitól. A fenti üzenetváltás mellett a két sztár jelenlegi partnerei sem mentek el szó nélkül. 

Jessica nem érzi úgy, hogy Britney fenyegetést jelentene a kapcsolatukra, amiért az énekesnő Justin zenéjére táncolt, és utalt is az énekesre Insta-posztjában. Justin és Britney évekkel ezelőtt jártak, Britney tudja, hogy azóta Justin már megházasodott. Jessica és Britney egymásnak teljes ellentétei

mondta egy Jessica Bielhez közeli forrás a US Weeklynek, amit a Perez Hilton is megírt. 

És hogy mit szól mindehhez Spears jelenlegi párja, a nála jóval fiatalabb testépítő, Sam Asghari? Ő az énekesnő bejegyzése alatt kommentálta a látottakat: 

A Snapchat, az Instagram, a TikTok, a Facebook és még a Myspace számára is inspiráció vagy***