Ennek a heti trendnek hasonló a témája, mint a múlt vasárnapinak: megintcsak olyan személyeket mutatunk, akik a karantén egyhangúságát megpróbálják az öltözködésükkel megtörni. A legtöbb híresség mostanság túlnyomórészt tréningruhás, sminktelen fotókat posztol, de ByeAlex például horrormaszkot visel rendszeresenn, az alábbi hat személy pedig...

Liptai Claudia

Liptai Claudia szerdai #vigyázzunkegymásra-videója egy jó példa a home office-eleganciára. Ez egy komoly téma, nem is illene hozzá a nagy divatozás, de azért a színésznő-műsorvezető egy elegáns, fekete felsőt visel, és feltett egy diszkrét sminket: a szemkihúzáson kívül a többi szinte alig látható. Egyébként Kulcsár Edina is kifestette magát és megcsinálta a haját néhány otthonról készült videószerepléshez, őt ebben a posztban lehet megnézni.

Metzker Viktória

Mostanában így dobjuk fel az estéinket” – írja Metzker Viktória a fenti posztban. A DJ, akinek Curtisszel közös száma a héten jelent meg, a #nyaraljotthon címkét is beletette ebbe a posztba, és érthető, hogy miért: partnerével mindketten beöltöztek egy egzotikus, tengerparti koktélozáshoz. És aztán a koktélt, így beöltözve, otthon, a nappaliban itták meg, merthogy nincs más választása az embernek mostanság.

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne realitysztár szintén beöltözött, de ő a saját apjának maszkírozta el magát. Mint írja, nagyon aggódik a szüleiért, különösen édesapjáért, Ozzy Osbourne-ért, mivel a rocklegenda a különösen veszélyeztetettek közé tartozik, ezért rá nagyon veszélyes lehet egy fertőzés. Kelly Osbourne a szüleivel való együttérzés jeléül választott egy különleges öltözéket, arra biztatva mindenkit, hogy szintén maradjanak otthon az idősek érdekében. A 35 éves híresség egy újabb poszt szerint azóta meglátogatta még híresebb szüleit, de csak a távolból beszélgettek, nem ment oda hozzájuk, nem ölelte meg őket.

Sofi Tukker

A Sofi Tukker együttessel a múlt hónapban készítettem interjút, és most megint öröm volt benézni az Instájukra, mert a duó női tagja, Sophie Hawley-Weld a karantén alatt is előveszi színes-látványos fellépőruháit. A fenti, néhány másodperces videón egyszínű szettet lehet megcsodálni: a cipőtől a fordos nadrágon keresztül a felsőig minden ugyanolyan lime színű!

Britney Spears

Szintén sárgában látható Britney Spears a fenti Instagram-posztban, de nem csak: ez egy videó, amin az énekesnő több szettet is bemutat, mindet élénk, tavaszias színekben. A narancssárgán kívül még a rózsaszín kap hangsúlyt, hogy ennyivel is szórakoztatóbb legyen a dolog, és az énekesnő oda is írja: egyszerűen unalmában kezdett el öltözködni, hogy végre történjen valami a sok futáson kívül. Ráadásul úgyis talált otthon egy-két ruhát, amikről nem is tudta, hogy léteznek, hát gondolta, rendez belőlük egy bemutatót.

Elias Aragaw

Önnek ki tetszett a legjobban?

Vagy ha már nem is öltözik másba az ember, legalább a játszóruhát úgy viselje, mintha minimum egy Armani-szettet mutatna be a milánói divathéten! Ez az ötlete támadt bizonyos Elias Aragaw-nak, aki a Twitteren osztotta meg arról készített videóját, hogy milyen öltözékekben fog otthon menőzni a karantén hátralevő részében.

A felvételen négy különböző szettet (és Aragaw stílus- vagy méginkább humorérzékét) lehet megcsodálni, és a videó ripsz-ropsz benépszerűsödött a héten, én a New York Post cikke alapján találtam rá. Aragaw egyébként nem híres, csak egy 31 éves, texasi férfiról van szó, aki nagyon unatkozott a karanténban, úgyhogy csinált egy olyasmi divatbemutatós videót, mint Britney Spears, csak bénább ruhákkal – dehát pont ez benne a vicc.