"Vajna Tímea újra szerelmes", "Vajna Tímea levetkőzött", "Vajna özvegye producer akar lenni" és így tovább. Ha csak a pár napos szalagcímeket vesszük alapul is tény, hogy Vajna Tímea meghatározó eleme lett a hazai celebkínálatnak. Az elmúlt időszakban adott bőven témát a bulvársajtónak, és itt nem a korábbi hónapokra, hanem az elmúlt 10 évre kell gondolni. Legutóbb arról cikkeztünk, hogy jelenlegi párja, Zoltán és elhunyt férje, Andy Vajna milyen kapcsolatban voltak korábban. Ő már az újhullámos magyar celebek egyike, aki nyilatkozataival is sokakat sokkolt, vagy a politikai témájú lapokban róla szóló cikkekből is profitált, hiába a kritikus hang, népszerűsége egyre csak nőtt, de igazi szócsöve, marketingereje és a róla szóló cikkek alapja a legtöbb esetben közösségi oldalai, leginkább is az Instagramja volt.

Most felnyitottuk a Velvet „időkapszuláját”, pontosabban beírtuk a keresőbe Vajna nevét, és kiválogattunk pár igazán jelentős, érdekes, esetleg botrányos cikket, melyek alapjául minden esetben Vajna Tímea Instagramja szolgált.

luxusautók  

Haladjunk szépen időrendben, persze azért nem megyünk vissza a teremtés korába. Kezdjük a sort 2015-tel és egy olyan poszttal, amihez hasonlóval még jó párszor élt, és szinte minden esetben kiakasztotta az embereket. Ebbe a kategóriába tartozik a manapság csak „flexelésnek” nevezett stílus, amikor is az értéktárgyakkal posztolnak a tehetős emberek, jelen esetben egy igencsak drága autóval. Vajna 2015 februárjában egy Audi R8 képeivel villogott, melynek eredménye rengeteg negatív komment lett és egy cikk a Blikkben. A történelmi, „a saját lábára szeretne állni” kifejezés is e korból származtatható. Azóta már a Lamborghinis posztok messze felülmúlták ezt a korai megnyilatkozást.

Szexizések imitt-amott

Ugrunk egy nagyot az időben, méghozzá 2018-hoz. Vajna egy időben rengeteg szexizős tartalommal borzolta a testiséget komoly cenzúrával kezelő Instagram alkalmazottainak és az erre érzékeny követők kedélyét. Egy időben készültek tengerparton futkorászós minivideók, melyekről bőven értekezett a Velvet, de meglehetős rendszerességgel jelentek meg, „spontán” pucérkodások is, ilyen volt például, mikor egy aspeni kiruccanás szűkös keretei között vetkőzött félmeztelenre egy sífelvonóban. A síelős vetkőzésekkel kapcsolatban még édesanyja is megnyilatkozott, számon kérte lányát, hogy az ilyen és hasonló posztokkal ugyan mi a célja.

egészségügyi furcsaságok

Egy elképesztő és felfoghatatlan posztja 2018 nyarán érkezett, ami azóta sajnos az enyészeté lett, persze érthető okokból. Az ugyancsak az Instagramon közzétett leírás arról szólt, hogy Andy Vajna a vizeletével kezelte felesége karját, amit megcsípett egy medúza.  Miután a teljes magyar sajtó beszámolt az esetről, Vajna Tímeának hirtelen annyira kínossá vált a poszt, hogy törölte a beszámolót. A Velvet egyébként 2018-ban egy éves összefoglalót készített az üzletasszony ügyes-bajos dolgairól, ha még jobban szeretne elmélyedni a bulvár-történelemben, ide érdemes kattintani. 

Hajókázásokban és repülésekben

Vajna egy időben szívesen posztolt jachtélményeiről közösségi oldalain, gyakran osztott meg fotókat ibizai partikról,  vagy a Cannes-i filmfesztivál idején is felkerültek az Insta-sztoriba olyan féktelennek tűnő poharazgatások, amelyek helyszínéül milliós értékű hajók szolgáltak. Természetesen ezen megnyilatkozásai sem maradtak reakció nélkül, rendre kapott miattuk hideget-meleget. De talán ezeknél is jobban kiakasztotta a közvéleményt, mikor beteg macskáját vitte Los Angelesbe méghozzá férje magángépével. Akkori posztjában azt írta, soha nem szokott egyedül magángéppel utazni, csak ha férje is ott van, de most ezt kérte a születésnapjára.

Vajna Tímea és az ezotéria

Nehéz lenne sorra venni a közösségi oldalain sorakozó spirituális tartalmakat, a legérdekesebb talán, hogy újra rálelt a szerelemre, mindezt jósnője pedig korábban megfogalmazta. Amiről hosszasan értekezett, azonban Insta-sztorijában, így nem tudjuk felidézni az erre vonatkozó posztokat.

Jelen és múlt, szerelem és próza

Vajna új élete és a karantén, illetve amerikai kitelepülése együttesen eredményezték, hogy az elmúlt hónapokban szinte mindent az Instagramon keresztül lehet megtudni róla. Szerelmi életét egy fotóval realizálta a hazai sajtó számára, illetve azóta is számos posztban és Insta-sztoriban tett kisebb-nagyobb utalásokat a bimbózó románcra. Legutóbb arról írhattunk, hogy az Instagramon, egyfajta mementóként ábrázolta jelenlegi párja, Zoltán és elhunyt egykori férje, Andy Vajna kapcsolatát. Mindezek mellett egy újabb platformon is gyökeret vert. A TikTokon elképesztő lelkesedéssel posztol, bár az utóbbi időben a tréfálkozós és dekoltázsorientált posztokra, illetve videókra korlátozódott a repertoár. 

Mindezt látva és ismerve komoly izgatottsággal várjuk, hogy mit hoz a jövő, talán pár hónap múlva egy esküvőről készült pillanatfelvételeket láthatunk, sőt, akár egy kisbaba lábfotóit. De az is lehet, hogy tartja magát eddigi reputációjához, és híres amerikai celebekkel indít Insta-live videósorozatot. Ki tudja? Mindenesetre nagyon várjuk az elkövetkező kontentáradatot.