Nem kérdés, hogy a celebvilágban is léteznek olyanok, akik ki nem állhatják egymást. Egyesek csendben igyekeznek elkerülni a számukra ellenséges illetőket, és persze olyanok is vannak, akik a világ előtt sem titkolják, ki böki a csőrüket. Most valaki olyanról lehet szó, aki a kettőt együtt csinálja.

Perez Hilton a napokban arra lett figyelmes, hogy egyesek azt bizonygatják, hogy Demi Lovatonak van egy titkos, privát Instagram-profilja, amin nem győzi hangsúlyozni, mennyire nem kedveli tinikori barátnőjét, Selena Gomezt.

(A 2000-es éveben még elég imenőnek számított a Miley Cyrus - Selena Gomez - Demi Lovato énekesnő-trió, a Disney-korszak lezárása óta ez már a múlté. Gomez és Cyrus ugyan a múltkor lefolytattak egy komolyabb beszélgetést az Instagramon, úgy tűnik, Demi Lovato nem szívesen venne részt semmi olyanban, amihez Gomez neve is kapcsolódik - annak ellenére is, hogy interjúikban mindketten csak boldogságot kívántak a másiknak, nem tagadták, hogy már nem barátok.)

Szóval a szóban forgó internetezők felfedeztek egy Instagram-profilt, amiről azt állítják, hogy Demi Lovato titkos fiókja. Ezt fotókkal is bizonyítani igyekszenek, Hilton kapott is néhány képernyőképet a posztokról, ugyanis a szóban forgó profil privát, így nem tekintheti meg a dolgait senki, akiről a kezelője nem akarja.

A fentebb látható posztban Lovato elviekben egy barátját köszönti fel, és használja azt az n-betűs szót is, amit nem szabad. 

Íme egy másik csokor, amelyek néhányán az látható és olvasható, hogy Demi Lovato nagyon nincs oda Selena Gomezért. Például a fotó mellé, ahol ketten ölelkeznek, azt írták, hogy ez sosem történt meg, biztos csak manipulálta valaki a képet.

A szóban forgó profil eredetileg  traumaqueen4eva, azaz traumakirálynő egy életre néven futott. Miután a fentebb látható képek nyilvánosságra kerültek, a profilról pillanatok alatt eltűnt a követők zöme, amit valakinek sikerült is felvennie.

Azok, akik azt állítják, ez a profil tényleg az énekesnő kezelése alatt állt, azzal támasztották alá feltevésüket, hogy a követők között volt néhány Lovato barátai közül, mint például Sam Smith, Nikita Dragun és a Fifth Harmony egyik korábbi tagja, Lauren Jauregui is.

A képek nyilvánosságára hozásával együtt gyorsan és nagyon elterjedt a #DemiLovatoIsOverParty hashtag (EnnyitDemiLovatóról). A profil a követők szelektálása után Dolphins4ever02 névre váltott, és állítólag eltávolította a korábban megosztott képeket, majd végül teljesen el is tűnt a képmegosztóról.

Sem Lovato, sem Gomez nem kommentálta a dolgot, így azt sem zárhatjuk ki, hogy az egész csak egy rosszindulatú troll kezdeményezése volt, aki bepalizta Lovato egy-két barátját is.