Selena Gomez kétségtelenül nehéz éveket tudhat maga mögött. Az énekesnőnél 2016-ban lupust diagnosztizáltak, 2018-ban pedig már életmentő műtétre volt szüksége, az egyik barátnője adta oda neki a veséjét, ám Gomeznél komplikációk léptek fel, és kis híján belehalt a transzplantációba. Mindeközben Justin Bieberrel való zűrös viszonya is beárnyékolta egészségét, valamint az édesanyjával is megromlott a kapcsolata, aki elmondása szerint akkor már évek óta nem állt szóba lánya pasijával.

A pszichiátriát is többször megjárt énekesnő végül Miley Cyrus legutóbbi Instagramos műsorában beszélt arról, hogy bipoláris zavarral diagnosztizálták - szúrta ki Perez Hilton.

Elmentem az egyik legjobb pszichiátriai intézetbe [magyarul így hívják, de inkább egy önkéntes, már-már szanatóriumszerű intézményt képzeljenek el - a szerk.], a McLean Hospitalbe. Ott végre meg tudtam beszélni valakivel, min mentem keresztül az elmúlt években, és rájöttem, hogy bipoláris vagyok. Így lehetőségem nyílt többet megtudni a dologról, ez pedig azóta is segít. Amikor megtudtam, nem ijedtem meg, és szerintem az embereket ez rémiszti meg

– mesélte Cyrusnak az énekesnő, akinek az is nagyban nehezítette a dolgát, hogy a körülötte lévők egyre csak azt sulykolták, hogy nem szokás a lelki egészségről beszélni, csak tegyen úgy, mintha minden rendben lenne.

Amikor fiatalabb voltam, féltem a viharoktól, és anyukám vett nekem egy csomó könyvet, ami zivatarokról íródott. Azt mondta nekem, minél többet tudok meg róla, , annál kevésbé rémiszt majd meg. Ez tényleg működött, szóval ez az, amire támaszkodni tudok.

Ugyan Miley Cyrus mostanában nagyon visszafogott egykori önmagához képest, hiszen nemrégiben még Biebernével társalgott templombajárási szokásairól, még mindig furcsa, hogy Selena Gomez éppen az ő közönségének mesélt kálváriájáról. Ő és a Hannah Montana sztárja ugyanis tiniként barátnők voltak, később azonban látványosan fújni kezdtek egymásra, és még Nick Jonasszal is jártak egymás után.

Idővel azonban úgy tűnk, tisztázták konfliktusaikat, régi barátnőkként beszélgethettek követőik előtt. Ami Gomez Instagramos tevékenységét illeti, sosem volt jellemző, hogy magamutogatásra használta volna a platformot, az pedig, hogy egy világjárvány közepén elég erős volt ahhoz, hogy a saját problémáit is feltárja a publikum előtt, nagy bátorságra vall.