A 6 hete házi karanténba zárkózó, jelenleg szingli Zimány Linda úgy gondolta, ad egy esélyt az online ismerkedésnek, és felregisztrált, pontosabban csak felregisztrált volna egy társkereső oldalra, írja a Ripost

Zimány szerint mivel ő ismert ember, neki nehezebben megy az ismerkedés, de úgy gondolta, mégis megpróbálja, hátha összejön valakivel az online térben. Így legalább jól meg tudják ismerni egymást a másikkal, gondolta, mivel a karantén idején úgysem tudnának találkozni, csak nagyokat beszélgetni. 

Végül nem egy magyar, hanem egy külföldi oldalra akart felregisztrálni, ahová csak ajánlásos rendszerrel lehet felkerülni, ahhoz, hogy valaki létrehozhassa  a profilját, több ismerőse ajánlására van szüksége, hogy bebizonyosodjon, nem egy kamu profilt akarnak létrehozni. 

Zimány kapott is több ajánlást ismerőseitől, de a társkereső oldal mégsem engedte őt regisztrálni, kapott is tőlük egy levelet, hogy mivel ismert embernek számít Magyarországon, nem biztosak benne, hogy tényleg az-e, akinek mondja magát. 

Kaptam egy üzenetet a rendszer kezelőjétől, hogy mivel az interneten utánam néztek és én egy ismert ember vagyok Magyarországon, így nem lehetnek biztosak benne, hogy valós a profilom. Először komolyan elgondolkodtam azon, hogy küldök nekik egy igazolványképet, de aztán inkább egy jelnek fogtam fel az egészet.

A híresség azt a következtetést vonta le a történtekből, hogy nem kell erőlködnie, nem így fogja megtalálni a nagy őt.