Ha meghalljuk a Kardashian/Jenner szót, biztos nem a mélyszegénység ugrik be elsőként. A Kardashian-Jenner klán tagjai többnyire multimilliomosok, kivéve Kylie Jennert, őt ugyanis második éve jegyzik a világ legfiatalabb, önerőből lett milliárdosaként. A hölgyeknek ugyan megvan a saját márkájuk (némelyiküknek márkáik), tavaly ősszel mégis belevágtak egy családi bizniszbe, kvázi online turkálót csináltak saját használt ruháikból, de közel sem olyan árkategóriával, amilyenre az ember számítana.

A Daily Mail nyomozása szerint Kardashianék bizonyos ruhadarabjaikat az eredeti áruk kilencszereséért kívánják továbbadni, és a megoldásaik több sebből is véreznek.

Egy kis összehasonlítás: Kim Kardashian levetett ruhái és kiegészítői között találhatunk sok egyéb más mellett egy pitonmintás Celine dzsekit, amihez eredetileg nagyjából 380 dollár ellenében hozzájuthatnánk, de ha a celebritás DNS-ére is vágyunk mellé, akkor 3 ezer dollárért vehetjük meg az összekardashianezett változatot.

A leghíresebb Kardashian továbbá tavaly bejelentette, hogy végzett az állati prémekkel, és csupán műszőrmét hord. Ehhez képest a webshopban rengeteg állati eredetű ruhadarabot árul, többek között aligátor -és krokodilbőr cuccokat, valamint nyérckabátokat is. (Mondjuk lehet, hogy ez is a végzést jelzi.)

A nagyvonalú ajánlatok között szerepelnek a gyerekek által levetett holmik is, illetve a korábban súlyproblémákkal küzdő Rob Kardashian is túladna egy XXL-es melegítőszetten, aminek csupán a felső része ezeregyszáz dollárt ér. Szerinte.

Kardashianék egyébként azt írják magukról az oldalon, hogy a butik célja a Kardashian-Jenner család életstílusának megosztása másokkal azáltal, hogy lehetőséget kapnak ilyen-olyan holmijaik megszerzésére, ezzel pedig a fenntarthatóságot is támogatják. Ami szépen hangzik. A lap alján kiemelik, hogy minden vétel végleges, nincs visszatérítés, visszaküldés, vagy csere.

Ön szerint mire költik a használt ruhákból befolyt összeget a Kardashianok?