Demcsák Zsuzsa a napokban elmondta, hogy továbbra sem találják a tolvajt, aki tavaly betört az otthonába. Azonban kiderült, hogy bár a nyomozás nem halad előre, a műsorvezető hétvégéje remekül telt: közel egy évnyi csúszás után végre hivatalosan is férjhez ment indiai származású szerelméhez.

Krishan már hónapok óta igyekezett rendezni a házasságkötésez szükséges iratokat, a bürokrácia azonban nem volt a segítségére. Többször is ingázott India és Magyarország között, azonban mire minden szükséges papír a kezében volt, beütött a koronavírus-krízis. A pár azonban már nem akart tovább várni, így múlt hét pénteken végül szűk családi körben megtartották a lakodalmat - írja a Blikk.

Péntek délelőtt mentek az anyakönyvvezetőhöz Zsuzsáék, a ceremónia hamar lezajlott, nagyon meghatódtak mind a ketten (...) Elegáns nő és ügyelt a részletekre. A ruhája fehér volt, de nem visszafogott, klasszikus, hanem merészebb, mégis elegáns, aranylánccal díszített darab. A gyűrűválasztásnál viszont a hagyományoknál maradtak, karikagyűrűt húztak egymás ujjára Krishannal

– mondta a lapnak a műsorvezető egyik barátnője.

A pár ezután budai otthonában ünnepelt a családdal, a teraszon tartották meg a lakodalmi vacsorát.

Demcsák Zsuzsa barátnője szerint a műsorvezető mindig is nagy esküvőről álmodott, így biztos abban, hogy a járvány lecsengése után szerveznek majd egy nagyszabású bulit is a házasságuk megünneplésére. Emellett egy hosszas, indiai ünneplésre is számítani lehet a jövőben. Krishan édesanyja nem sokkal azután hunyt el, hogy fia megismerkedett volna szerelmével. Indiában egy évig tart a gyász időszaka, addig nem illik ünnepelni. Azonban a lap információi szerint ahogyan a körülmények engedik, Demcsákék Krishan szülőhazájában is egybekelnek, hiszen a férfi édesapja pap.