A jelenlegi krízishelyzet miatt számos cégnek adódtak anyagi problémái, ez alól pedig Victoria Beckham ruhamárkája sem kivétel. Beckhamné cége azonban már a vírus előtt is gondban volt, hiszen hosszú ideje működik már veszteségesen. Egyszer már be is csődölt, ekkor férje sietett a segítségére. Ugyan a család vagyona kétségtelenül jelentős, a Spice Girls egykori énekesnője úgy döntött, 30 emberét szabadságolja, hogy az üzlet anyagi helyzete ne romoljon tovább.

Victoria Beckham fájó szívvel vált meg alkalmazottjaitól, de a vállalat stabilitása és jövedelmezősége érdekében szükséges volt a döntése

– mondta a Mirrornak egy ismerős, aki egyebekben azt állítja, hogy a celebritás jókora támogatást adott a szabadságolt munkatársaknak, illetve a vírus idejére a saját fizetéséről is lemondott.

Ugyan a fentebb olvashatók szerint Beckhamné igyekezett a lehető legbőkezűbben bánni alkalmazottaival, az internet népét sikerült magára haragítania. A Twitteren megjelent a #boycottbeckham hashtag, a használói pedig azt sérelmezik, hogy Victoria Beckham vígan éli megszokott luxuséletét, miközben egy válsághelyzet közepén kirúgja az alkalmazottait.

Victoria Beckham nemrég ünnepelte a születésnapját, amit ugyan csak online formában tartott meg, de az eseményen volt DJ, és felbukkant egy igencsak borsos árú pezsgő is, amivel a celebritás koccintott a karanténbulin. Emellett az sem elhanyagolható információ, hogy a család éppen a napokban csengetett ki 7,8 milliárd forintot egy miami luxuslakásért. Ez pedig még rendben is lenne, Beckhamné azonban állítólag az állam segítségét kérte, hogy támogassa kirúgott alkalmazottait az adófizetők pénzéből.

A celebritás egyébként nem először kerül idén az ellenszenv középpontjába. Év elején már elővették egyszer, amikor is egy krokodilbőr táskával az oldalán flangált annak ellenére, hogy állítása szerint már elhatárolódott az állati eredetű holmiktól. Bár lehet, hogy itt is egy korábbi darabról volt szó, akárcsak Kim Kardashian használt cuccai esetében.