Chrissy Teigen neve a legtöbbünk fejében pozitív fogalomként él: ő az a modell, aki csak nevet azon, ha mások szóvá teszik, hogy gyakorlatilag nincs feneke, és a Twitterét végignézve nem kérdés, hogy remek humorérzékkel rendelkezik, amit sokan imádnak. De persze vele is előfordul, hogy belekötnek rosszindulatú emberek.

A modellről tudjuk, hogy viszonylag ritkán tesz közzé magáról friss bikinis képeket, direkt ilyen fotózásokon pedig már jó ideje nem vesz részt. Ennek ellenére persze nem kérdés, hogy ő is fürdőruhába bújik, ha a helyzet megkívánja, de nem jellemző, hogy erről képes bizonyíték készülne. A minap Teigen mégis készített magáról egy felvételt, amelyen megmutatta a fürdőruhás alakját. Egy twitterező rögtön élt is az alkalommal, és megjegyezte, hogy John Legend feleségének alkata épp olyan, mint Spongyabob. Erre Teigen csak annyit mondott, hogy

Nahát, nem mondod?

Ezután több követője is kiállt mellette, és halmozták el kedves szavakkal. A modell ezt meg is köszönte, majd az üzenetekre reagálva elmondta, hogy világ életében tégla volt az alakja, még sokra vitte általa, így nem bánkódik miatta - szúrta ki Perez Hilton.

Chrissy Teigen egyébként korábban megcsináltatta a melleit, de nemrégiben arról számolt be, hogy most már lassan kivetetné implantátumait. Egyébként pedig tényleg nem lehet oka panaszra, hiszen a férjét tavaly a valaha élt legszexibb férfinak választotta a People.