Gáspár Laci az alábbi szponzorált posztban büszkén mutatja, hogy a lakásának egyik helyiségét átalakította konditeremmé. Az X-faktor mentorának nagyon fontos az edzés, mivel közismert, hogy mennyit gyúr az utóbbi időben, aminek köszönhetően a teste látványos változáson ment keresztül. Így aztán most, hogy nem lehet konditerembe járni, otthon edz, de mostanra gyakorlatilag lett a lakásában egy komplett konditerem.

Az Instagramról tudjuk még a következőket:

  • Végre kiderült, hogyan fest Som-Balogh Edina a karantén alatt az otthonában! Merthogy azt posztolta a Barátok köztből ismert híresség, hogy szó szerint festett egy képet, méghozzá egy viharos tájról, ez látható fent.
  • Liptai Claudia ezzel szemben nem egy vászonra festett, hanem a saját arcára: kisminkelte magát Marilyn Monroe-nak. Klikk ide a képért!
  • Lékai-Kiss Ramóna arról posztolt, hogy kisfia kimondta élete első szavát, ami a következő volt: ÓOUTÓÓ. A műsorvezető mindehhez természetesen egy autóbanülős képet posztolt.
  • ByeAlex elővette tinédzserkori ruháit (bő nadrág, sapka), és pózolt bennük egyet ennek a posztnak a kedvéért.
  • Baukó Éva pedig azt üzeni, hogy váljon mindenki saját maga azzá a változássá, amit a világban szeretne látni. Mindezt az alábbi fotóval üzeni.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gáspár Laci lakása egyik helyiségét konditeremmé alakította

Zajlik az élet az Instagramon: Som-Balogh Edina festett egy viharos tájképet, Liptai Claudia Marilyn Monroe-vá sminkelte magát, Baukó Éva pedig dekoltázzsal üzen.

4 · Apr 29, 2020 12:04pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments