Nem is olyan rég írtuk meg, hogy gyanús, kézfogós képet tett közzé Rogán Cecília, amiből sejteni lehetett, hogy újra párkapcsolatban élhet. Akkor még óvatosan, mindössze Instasztorijában publikált, most azonban már egyértelmű posztban vállalta fel saját és társa

lábait.

A hashtagek alapján száz százalékban visszatért a szerelem az üzletasszony életébe. 

Ahogy arról a magyar közélet is bőségesen kapott információt, Rogán Cecília és politikus férje, Rogán Antal 2019 novemberében hivatalosan is elváltak. Eddig az üzletasszony magánéletéről alig lehetett tudni valamit, éppen csak annyit, amit Sarka Kata Instagram-oldalán megjelent, és rövid nyilatkozataiban elmondott. Azonban nem is olyan régen nyilvánossá tette közösségi oldalait, ahol komoly körültekintéssel, de csepegteti a magánéletéről szóló információkat.

Így tudhatjuk, hogy remekül főz, napi 7-10 kilométert fut, ráadásul alkalmanként Sarka Kata műkörmöt épít neki. Most pedig, bár egy szerény vizuális információval bíró fotóval, de magánéletének egy fontos pillanatáról is beszámolt. A képen két ember lábai láthatóak, feltételezhetően az egyik Rogán Cecília, a másik pedig az üzletasszony szerelmének tárgya. 

Íme a sokat emlegetett kép:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#loveyou #togetherforever #loveofmylife

Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rogán Cecília megtalálta élete szerelmét

Múltkor még csak sejteni lehetett, most már biztos, hogy újra beköszöntött a szerelem: egy fotóval üzente meg, hogy boldogabb, mint valaha. A képhez mellékelt hashtagek is beszédesek.

349 · Apr 29, 2020 01:55pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments