GettyImages-674172480

Emma Watson bepasizott, szerelme már szüleivel is találkozott

2020.04.30. 09:07

A nemrég 30. születésnapját ünneplő Emma Watson bepasizott, írja a Daily Mail. Párját, a történetesen vele egyidős Leo Robintont, akinek egy vállalkozása van Kaliforniában, elvileg már be is mutatta szüleinek. 

A szerelmeseket legelőször tavaly októberben örökítették meg a lesifotósok. Valószínűleg akkor még nem lehetett annyira komoly a kapcsolatuk, egy novemberi interjújában ugyanis a színésznő azt nyilatkozta, hogy saját magával él párkapcsolatban. Ráadásul nem Robinton volt az egyetlen férfi, akit csókolgatott a színésznő tavaly ősszel, egy másik férfival is összeakadt, de abból nem lett semmi. 

A fenti képen látható Leo Robinton a Daily Mail forrása szerint tavaly azért törölte magát összes közösségi oldaláról, hogy megőrizhessék párkapcsolatuk titkait. A színésznő annyira beleesett a férfiba – aki korábban egy olyan cégnél foglalkozott, mely a marihuána legális származékaival foglalkozott – , hogy elvileg már be is mutatta a szüleinek nemrégiben. De nem ez az egyetlen kapcsolat a szerelmesek családjai között: a férfi 33 éves nővére követi Instán Watsont.

Egyelőre kénytelenek távkapcsolatban élni, a férfit ugyanis munkája és családja Amerikába köti, míg a színésznő többnyire Londonban tartózkodik.