Mindenkiből mást hozl elő a házi karantén: Radics Gigi  rajztudását fejleszti, Jake Gyllenhaal pedig rájött, hogy odavan a kovászkészítésért, ami az otthoni kenyérsütéshez szükséges. 

A színész a Stephen Colbert műsorának vendége volt, természetesen személyesen nem, csak online térben találkoztak. Már a beszélgetés elején kiderült, hogy Gyllenhaal  odavan új elfoglaltságáért, mint mondta, ahogy egyre hosszabbra nőtt a haja a karantén idején, úgy vált egyre hipszterebbé, és esett szerelembe a kovásszal. Beszélgetés közben még figyelmeztette is Colbertet, hogy halkan kommunikáljanak, nehogy felébredjen. A kovász. 

Van egy nagyon kedves San Francisco-i barátom, aki pék. Egy csodálatos, The Mill nevű péksége van. Mikor beszélgettem vele, utálom ezt bevallani, de megkérdeztem, meg tudna-e tanítani, hogyan kell kovászt készíteni. 

A beszélgetésben a színész Insta-mutatványa is szóba került, melyben kézen állva vette fel felsőjét. Gyllenhaal elmondta, hogy bár a netre feltöltött videó igazi, először egy meghekkelt változattal is próbálkozott, amiben csak a kameráját fordította volna el 180 fokkal, hogy úgy tűnjön, kézen állva veszi magára a felsőjét, miközben teljesen átlagos módon húzta volna magára ruháját. Nem jött össze: a telefonja magától átfordította a képet.