Most írta meg a TMZ, hogy április 6-án történt, hogy Eminem az éjszaka közepén, pontosabban hajnali négykor arra rezzent össze detroiti lakásában, hogy szól a riasztó. A 47 éves rapper az XXLmag szerint nem aludt ekkor, hanem fogta és kiment a nappaliba, ahol azt látta, hogy a szobában egy vadidegen tartózkodik. A betörő egy 26 éves fiatalember volt, akit a rapper maga fogott le, amíg a biztonsági őrök oda nem érkeztek. A betörőt ezek után átadták a rendőrségnek.

Az éppen szolgálatot teljesítő, és némileg késlekedő őrök azért nem kapták el korábban a srácot, mert az illető hátulról jutott be, egy utcakővel bedobva a konyhaablakot és azon keresztül bemászva. Mint kiderült, a fiatalember nem akart semmit elvinni, csak találkozni akart Eminemmel. Hát sikerült, de persze ezután egyből vitték is a börtönbe, ahol az alábbi fotó készült róla.

Eminem egyik legnagyobb slágere mellesleg éppen egy őrült Eminem-rajongóról szól. A betörő körülbelül hat éves lehetett, amikor a Stan című dal 2000-ben a slágerlistákat vezette. Eminem manapság nem nagyon hasonlít már az alábbi videóban látható énjére, a fenti borítófotó januárban készült róla, amikor 50 Cent csillagot kapott a Hírességek sétányán Hollywoodban.