Újra előkerültek videók Mason Disickről, amiken kilakkozott körömmel egy köteg százdollárost lóbálva táncol a TikTokon, írja a Daily Mail. A sztori rögtön érdekesebbé válik, ha visszaemlékezünk arra, hogy Mason Disick kicsoda: ő Kourtney Kardashian és Scott Disick 10 éves fia. A kissrác a szülei engedélye nélkül saját TikTokot indított, amit aztán a cég törölt, de egyes szereplései továbbra is elérhetők táncpartnere, Landon Barker fiókjában. (Ladon Barker a Blink 182-ból ismert Travis Barker 16 éves fia.)

@otglandon

##foryouchallenge ##foryoupage ##masondisick

♬ itsundos - itsundos

Mason Disick ezen kívül az Instagramra is regisztrált, onnan egy nap után a szülei tiltották le. Kourtney Kardashian azt mondta, elsősorban azért törölte gyereke Instagramját, mert félti, hogy káros hatással lesznek rá a követők negatív kommentjei. A 41 éves realitysztár arra nem tért ki, hogy és vajon annak milyen hatása lehet más tízévesekre, ha azt látják a TikTokon, hogy Mason Disick többszázezer forintnak megfelelő készpénzzel menőzik.

A fentiekhez semmi köze, de levezetésként álljon itt, hogy azt írja a The Sun, hogy Ed Sheeren tyúkjai közül többet is megevett egy róka, Madonna pedig azt posztolta az Instagramra vélhetően/remélhetően hamarosan szintén törlésre kerülő új videóposztjában, hogy koronavírus-antitesteket találtak a testében, ezért el fog menni egyet autózni letekert ablakokkal, hogy belélegezhesse a „covid-19-es levegőt”.