A múlt héten írtunk arról, hogy Lakatos Márk már a TikTokon is fent van, és az itt publikált videók között van olyan, amiben a testpozitivitás jegyében félmeztelenül látható. Bár Lakatos Márk videója semmilyen 18+-os részletet nem tartalmazott, tavalyi emlékezetes kampányának fotóiból összerakott videója mégiscsak eltűnt a TikTokról. A következőt meséli az esetről:

A tavalyi Random Shooting-os fotósorozatból vágtam ezt az anyagot. Zűrös közösségi irányelvekre hivatkozva töröltek egy olyan videót, ami épp a testszégyenítés, a testképzavarok károsságára hívta fel a figyelmet. Elég necces. Semmi meztelenség nem volt benne, fürdőnaci a maximum, illetve volt egy szivárványos zászló egy amerikai zászló mellett.

Lakatos Márk nem az egyetlen, aki ilyen tapasztalatokról számol be: Steiner Kristóf egy igen részletes cikkben meséli el a wmn.hu-n, hogy neki nemhogy egy videóját törölték a TikTokról nemrégiben néhány, trollokkal folytatott vitáját követően, hanem az egész profilját. Steiner Kristóf azóta új profilt kezdett a TikTokon, Lakatos Márk legfrissebb TikTok-videója pedig az alábbi – „velem ne szarozzatok!!” felirattal van ellátva.

@lakatosmarkstyle

Van még kérdés??! ##boss ##chapa ##tiktok ##superstar ##topmodel ##diva

♬ Pew Pew Pew - Auntie Hammy
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Törölte Lakatos Márk testpozitív videóját a TikTok

„Elég necces. Semmi meztelenség nem volt benne” – mondja Lakatos Márk a videóról, amit egy tavalyi fotózásának képeiből vágott össze.

29 · Apr 29, 2020 02:20pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments