Emlékeznek még Loca Panterára a tavalyi X-Faktor válogatójából? Ő volt az a versenyző, aki Dallos Bogi felé hajította a mikrofonját, miután az énekesnő ízléstelennek nevezte a produkcióját. Pantera ezután arról számolt be, hogy ő 15 perc alatt nagyobb hírnévre tett szert, mint a Fonogram díjas énekesnő. Neki köszönhetjük továbbá a kikerázva kifejezést, ami annyit tesz, kiöltözni, kicsinosítani magunkat.

Loca Pantera a napokban úgy döntött, ismét szerencsét próbál Gáspár Lacinál, aki tavaly az X-Faktoros produkcióját látva a menjél csaja haza magadnak! címmondattal hazaküldte őt.

A versenyző most a Made in Karantén című műsorban tűnt fel, amelyben Gáspár Laci is zsűritagok között ül. Az énekes már akkor elhűlt kissé, amikor megpillantotta az ismerős arcot, amikor pedig a produkció kezdetét vette, már csak ennyit mondott:

Eddig is gusztustalan volt, de most. (...) Ez már nem kikerázás, hanem összekerázás volt

Pantera produkciója egyébként egy saját számának és egy napjainkban igencsak népszerű TikTok-trendjének elegyéből állt. A szokásos mozgáskultúrát az tette még érdekesebbé, hogy Loca Pantera és párja a klip közben időnként helyet cseréltek egymással, ilyenkor pedig a sminkjük és az öltözékük is gazdát cserélt.

A felvétel végén Gáspár Laci még a műsor fődíját is felajánlotta Panterának, ha cserébe megígéri, hogy néhány évig nem fog összetalálkozni vele semmilyen platformon.