A héten már olvashatta a Velveten, hogy Rogán Cecília ismét szerelmes. Az egykori politikusfeleség nagyon körültekintő a magánéletét illetően, így néhány másik hazai celebhez hasonlóan ő sem avatja be a bulvárt abba, ki mellett találta meg pontosan a boldogságot.

A híresség azonban időnként megjelentet néhány apróságot az Instagramján titokzatos udvarlójáról. Volt már kéz a kézben való kocsikázás, most pedig egy ajándékot láthattak a követők Rogán Cecília Instagram-történetében. A gondosan becsomagolt tárgy egy teniszütő, amelyen jól látható egy szívecskékkel tarkított felirat: 

Dani szerelme

Az már biztos, hogy Rogán Cecília kapcsolatban van, arra azonban valószínűleg még sokat kell várnunk, hogy a férfi arcát is megismerhessük. Már ha egyáltalán megismerhetjük. 

Olvasóink felvetése alapján az is elképzelhető, hogy a név az üzletasszony fiát takarja ( Rogán Dániel), de mivel a poszt már eltűnt és nem volt egyértelmű sem a kép sem a hozzá kapcsolt feliratok, nem lehet biztosan tudni, hogy kire gondolt Rogán valójában.