A vírus kitörésével mindennapos lett Győrfi Pál alakja, aki a tévében és az interneten keresztül is igyekezett figyelmeztetni az országot a megfelelő intézkedésekről. Állandó szereplésével pedig olyan népszerűségre tett szert, amire elképzelhető, hogy nem is vágyott. Készült már arcképével, stresszlabda, párna, kiskönyv, játékok, desszertek és természetesen számos mém is. És persze a dal, amit már egyszer megmutattunk.

A Bors összeszedte a rafinált marketingesek termékeit, amelyek mind Győrfi személyével akarnak gyorsan eljutni a fogyasztókhoz. Például egy különleges fagylaltot dobott piacra egy újfehértói fagyizó. A termék a Győrfi Pálesz nevet kapta. 

Kedves Vendégeink! A "Maradj Otthon" kampány a végéhez közeledik. Az esemény "megkoronázása" alkalmából elkészítettük ...

Közzétette: Bahama Kézműves Fagyizó – 2020. május 2., szombat

 Komáromban tortát neveztek el róla, Kasza Tibor pedig Instagramján számolt be róla, hogy a mentőszolgálat szóvivőjéről már párnát is mintáztak. 

Maga Győrfi is örömmel oszt meg közösségi oldalain olyan termékeket, amiket maga ihletett, például egy 3D-s nyomtatóval készült műanyag Győrfi-mellszobrot. Sőt, egyértelmű jelei vannak annak is, hogy hallgat az internet szavára.

 De már Dr. Máriást is megihlettek, aki egy különleges festményen állított örök mementót a szóvivő munkásságának. 

Győrfi Pál megtanítja az alapos kézmosás fortélyaira Lady Gagát, majd táncra perdül vele a koronvírusok elrettentésére...

Közzétette: drMáriás – 2020. április 16., csütörtök