Nem a Csillag születik volt Lady Gaga első filmes szerepe, 2015-ben az American Horror Storyban is feltűnt, ahol egy félelmetes grófnőt alakított, elég jól, ugyanis egy Golden Globe-ot is kapott alakításáért, 2016-ban. A sorozat kulisszatitkairól az egyik szereplője, Leslie Jordan árult el néhány érdekességet Insta-videójában. 

Ha már látott néhány részt a sorozatból, akkor tudhatja, hogy arról híres, hogy mindegyik részében meghal legalább egy szereplő, és néhány szexjelentre, vagy agresszív, erőszakos képsorra is biztosan számíthat. Gaga karaktere sem volt éppen szűziesebb a megszokottnál, a Leslie Jordan által alakított szereplővel is leszámolt. 

Volt egy jelentünk, amikor tündérport fújt az arcomba, aztán kiütött, levadászott, megvakított, leterített, belém rúgott. Ezután leguggolt mellém és belém szúrt egy késsel.

Mielőtt leforgatták volna a részt, Gaga, aki azt monda a színésznek, szólítsa csak Stephanie-nak, elvitte Jordant egy erdőbe. 

Tudod, az összes szereplőkollégámmal valamilyen szexuális viszonyba kell lépnem

- mondta Gaga Jordannak, majd meglökte a férfit, hasára fordította, és lovagolni kezdett rajta. 

Azt sem tudtam, mit kéne csinálnom! Ott feküdtem, és azon gondolkodtam, hogyan is kerülhettem ilyen helyzetbe. 

A bizarr történet ellenére a színész egy imádnivaló lányként jellemezte Gagát.

Leslie Jordan és az Amerikai Horror Sztori közös története itt még nem ért véget, ugyanis a sorozat forgatókönyvírója, Ryan Murphy Insta-oldalán jelentette be, hogy filmet készít Leslie Jordannal, és egy másik ex-amerikai horror sztoris színésszel, Dylan McDermott-tal. Azt viszont, hogy mi lesz a készülő alkotás műfaja, még nem árulta el Murphy.