Keresve sem találni jobb alkalmat a MET-gálánál arra, hogy mikor mutathatják meg a sztárok legőrültebb, legbevállalósabb oldalukat, egy-egy outfit formájában. Több celeb is van, akik komoly áldozatot hoztak azért, hogy káprázatos ruhákban jelenjenek meg, mutatunk is erre néhány példát az E! News cikke alapján. 

Kim Kardashian tavaly olyan szoros fűzőbe bújt, hogy alig tudott mozogni benne, és belülről úgy szúrt, mint egy kaktusz. A családi realityjükben arról is beszélt, az extrém ruhájához egy pisilős vészforgatókönyvet talált ki, amelyre végül nem került sor.

Vészhelyzet esetén a lábamra pisiltem volna, aztán megkértem volna valamelyik testvérem, törölje fel a lábamról. Nem viccelek.

Ráadásul nemcsak pisilni nem tudott a kényelmetlen, mélyen dekoltált ruhában, de még leülni sem, ezért a gála vacsoráján sem tudott részt venni, legalábbis asztalhoz ülni és enni biztosan nem volt képes. Nem meglepő, ha alig várta, hogy levehesse magáról a parti után a ruhát, ami elmondása szerint már-már belső vérzést okozott. 

Nem ő az egyetlen a családban, akinek fájdalmas sérülésekkel járt a MET-ruha viselése: Kylie Jenner 2016-is outfitjének szoknyája hosszú fémből készült láncokból állt, melyek elmondása szerint véresre sebezték a lábát. 

Ennek ellenére megérte ezt a ruhát választani

- kommentálta az eseményt akkoriban Jenner. 

Rihanna pedig a püspökasszonyi szerkójával szenvedett sokat, amiben olyan érzés volt sétálnia, mintha folyamatosan guggolásokat végzett volna. Az énekesnő meg van róla győződve, hogy 2019-es MET-ruhája sokat segített abban, hogy még gömbölyűbb és formásabb legyen a hátsója.