Katy Perry március elején, igencsak rendhagyó módon jelentette be, hogy gyermeket vár. Az énekesnő ettől függetlenül a 2020-as Met-bálra is készült; amióta meghívják, mindig nagyon kitett magáért – tavaly például hatalmas sikere volt, amikor csillárból hamburgerré avanzsált.

 

A gálát végül nem rendezték meg, ellenben az énekesnő ruhaterve megvolt, és nem kisebb ember álmodta meg neki, mint Jean-Paul Gaultier (saját, Madonna Blonde Ambition turnéjára tervezett fellépőruháját megidézve). A szóban forgó darabot végül az Instagramon mutatta be. Tekintve, hogy a jelmezt az énekesnő várandóssága ihlette, sajnos nem valószínű, hogy a következő évben is akkorát robbanna, mint ahogyan az idén lehetett volna. Azért említést érdemel az a tény is, hogy amellett, hogy bár kiemelte volna a hasát, a teste egyéb részeiből nem sokat takart volna el, mondjuk nem tudni, hogy viselt-e volna hozzá még valamit.

Mindenesetre ha Perry jövőre lepasszolná a ruhát, lehet, hogy Madonna jelentkezne érte. Már csak azért is, mert az énekesnő híres arról, hogy szereti mindenét kipakolni, még akkor is, ha a végeredmény nem kifejezetten előnyös. A hastakaróból esetében lehetne mondjuk sapka.