Azt már eddig is tudtuk Eva Mendesről, hogy gyakorta válaszol követőinek Insta-oldalán, egy ilyen alkalommal árulta el például párjáról, Ryan Goslingról, hogy remekel a konyhában. A színésznőnek most azt írta egyik rajongója, hogy mivel nagyon gyakran tűnik fáradt anyukának Mendes, felmerült benne a kérdés, Ryan Gosling mennyire jó apja két lányuknak.

A színésznő azt válaszolta, hogy azért hívja magát gyakran fáradt anyukának, hogy együttérzését fejezze ki a többi fáradt anyukával; szereti a nőket, női közösségeket, és anyai mivoltában is szeretne hozzájuk csatlakozni. Szó sincs azonban arról, hogy minden feladatot a maga vállára venne csak azért, hogy mentesítse Goslingot szülői feladatai alól. Mendes azért nem beszél párja apai szerepvállalásáról, mert életének ezt a részét úgy kezeli, mint amihez a nyilvánosságnak semmi köze, így az Instagramon sem ír róla. 

Nem akarom belevonni [ebbe] sem őt, sem azt, hogy milyen szülő. Nem érezném magam kényelmesen, ha megszegném azokat a szabályokat, amiket saját magam hoztam. Csak azt szeretném megmutatni magamból, amiről szívesen beszélek, ebbe pedig nem igazán fér bele ő vagy a gyerekeink. Nem akarok túl óvatosnak vagy furcsának tűnni, csak arról van szó, hogy vannak dolgok, amiket szeretnék magamnak megtartani. Érthető, mire gondolok? Remélem, ez ugyanis az őszinte válaszom.