Vass Zitát bő félmillióan követik az Instagramon, és reméljük ön is benne van ebben a félmillióban, mert akkor már láthatta az alábbi posztot. De ha nem, sebaj, most mindent bepótolunk! A magyar származású színésznőt Ellen von Unwerth német sztárfotós fényképezte a karantén alatt, például a többé-kevésbé elnéptelenedett Sunset Boulevard mellett, ahol Vass teljesen pucéran állt le stoppolni.

A pucéranstoppolás ötlete Madonna 1992-es, Erotica című klipjében is feltűnik, ahol a popkirálynő ugyanígy, fekete-fehérben és hasonló stílusban áll oda az országút mellé tökpucéran, de táskával-tűsarkúban, a vállalkozó kedvű autósokat leinteni. Az ominózus videórészletért kattintson át a Youtube-ra, feltételezzük, hogy Vass Zita még meg sem született, amikor ez a klip megjelent.

Ellen von Unwerth Instagramján további csodás, de szintén fekete-fehér képeket lehet találni Vass Zitáról ugyanebből a sorozatból, mutatjuk őket, illetve következzen néhány adat a magyar származású színésznőről azok számára, akik még nem ismerik!

Szóval Vass Zita Kaliforniában született, de mindkét szülője magyar, és maga is folyékonyan beszél magyarul. Ezt az adatot csak akkor találtam meg a honlapján, amikor már rég írtam neki két megkeresést, talán azért nem válaszolt rájuk, mert nem értette, miért angolul írok. A fenébe.

Vass Zita színésznői karrierje 17 évesen indult, sorozatokban kapott szerepeket, benne volt például a Két pasi meg egy kicsi, illetve a Kaliforgia címűekben. Leghíresebb mozifilmje az A kukorica gyermekei, ami 2009-ben jelent meg, és egy Stephen King-novellán alapszik, és alább mutatunk még egy roppant attraktív, fehérneműs posztot az Instájáról.

Vass Zitáról a fent borítóképként használt fotó február 11-én készült a New York-i divathéten.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vass Zita a sugárút mellett meztelenül stoppolt, Ellen von Unwerth fotózta

Madonna legendás fotóit idézi a magyar színésznő, aki benne volt a Két pasi meg egy kicsi, illetve a Kaliforgia egy-egy részében is.

11 · May 08, 2020 11:37am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments