Bár a 39 éves Jake Gyllenhaal sok sztárral randizott már, Kristen Dunsttól kezdve Taylor Swiftig, még egyszer sem házasodott meg. A színész, aki jelenleg egy francia modellel randizgat, a minap arról nyilatkozott, mennyire szeretne már apuka lenni, írja a People.

Gyllenhaal a brit Vogue-nak adott interjújában tért ki a gyerekekre, amikor megkérdezték tőle, szeretne-e családot alapítani a közeljövőben.

Hogyne!

 - volt az egyértelmű válasza. Ezután egy színdarabból idézett, melyben korábban szerepelt, és melynek végkifejletében bár a főszereplő férfinak hiába volt szerencséje az életben, mégsem volt gyereke, ezért boldogsága nem volt hiánytalan. 

Azért szeretkezünk, hogy gyereket nemzzünk. Ez az élet nagy csodája. Egyszer be kell fejezned a show-t, és akkor rájössz, miről szól az élet. Gyerekekről. Gyerekekről és művészetről. 

A színész nem most beszélt először családalapítási terveiről, tavaly, és 2017-ben is kifejtette, hogy szeretne gyerekeket. 

Gyllenhaal 2018 közepétől egy Jeanne Cadieu francia modellel randizgat, aki 15 évvel fiatalabb a színésznél. Legutóbb például egy New York-i reptérre tartva fotózták le őket, még március elején, az ekkor készült képeket itt láthatja.