Britney Spears mostanában nem a zeneiparban nyújtott teljesítménye miatt szerepelt a médiában: múltkor sikerült egy elfelejtett gyertyával leégetnie a házában lévő konditermet, előtte pedig a matekkal is meggyűlt a baja, amikor büszkén jelentette be követőinek, hogy alig 6 másodperc alatt lefutott 100 métert.

Most viszont az énekesnő az Instagramján tett közzé egy fotót, aminek láttán egyesek azt hihették, új lemezzel készül, pedig csak frissítette a Glory című albumának borítóját, mert állítólag sokan kérték erre - tekintettel arra, hogy a szóban forgó lemez a napokban listavezetővé vált a Spotify nevű zeneappon.

Összehasonlításképp itt a listavezető 2016-os album eredetije:

Alább pedig a frissített, és jóval dögösebb változat:

Azóta kéritek, hogy legyen új borítója a lemeznek, hogy listavezető lett. Muszáj volt! Nélkületek nem sikerült volna

– írja az énekesnő.

A fotó alatt rengeteg pozitív komment olvasható, legfelül történetesen Britney Spears pasija jegyezte meg, hogy számára az énekesnő mindig a numero uno.

Az újított kép egyébként már most sokakat megihletett az Instagramon. Volt, aki művészi vénával nyúlt a képhez:

És persze olyan is, aki inkább a vicces oldaláról közelítette meg az énekesnő sokat mutató fotóját:

Ami Spears szexizését illeti, a szóban forgó lemezen van egy Make me című szám is, amihez eredetileg jóval dögösebb klip készült, mint ami végül nyilvánosságra került. Sokak örömére azonban tavaly az eredeti felvétel is kiszivárgott. Alább tekinthető meg.

Ön szerint melyik Britney a nyerő?