Miután megtippelhették ebben a kvízünkben, vajon mennyibe kerülhetnek a Louis Vuitton új, méregdrága lakberendezési tárgyai, egy újabb luxuscikket mutatunk önöknek. Már csak néhány centit kell lefelé görgetnie, hogy meglássa, milyen hihetetlenül drága ágyban hajtja álomra fejét Drake, aki amúgy is a költekezés nagymestere: nemrég több mint 100 millió forintot költött egy mobiltokra. 

390 ezer dollárba, vagyis 125 millió forintba kerül  a svéd Hastens márkának az a különleges matraca, amit Ferris Rafauli tervezett. Ő szerényen úgy véli, olyat alkotott, amivel felülír mindent, amit eddig a matracokról gondoltunk. A bőrből készült, két színösszeállításban kapható luxuságybetét fantázianeve a Grand Vividus, alább pedig már láthatja is, hogy néz ki. 

Az előkelő matracból, amelyet 600 órán át készítenek, egyelőre mindössze 10 darab létezik, az egyik pedig Drake torontói lakása hálójának az éke. A rapper otthonát nem mellékesen a matracot is tervező Ferris Rafauli rendezte be. Bár a hálószobát nem, a lakás nappaliját ön is megnézheti, mivel a rapper otthona szerepelt egy külföldi lakberendezési magazin áprilisi számában.