tk3s 00480216 000010

Hétköznapi használati tárgyakat is árul már a Louis Vuitton, nevetséges/felháborító árakon

2020.05.01. 11:50

A világ talán legismertebb francia márkája a Louis Vuitton, akik elsősorban luxuskategóriás táskáikról, illetve ruházati termékeikről ismertek. Nos, a párizsi központú cég most ráerősített egyéb hétköznapi használati tárgyak árusítására, olyan dolgokat is kínálnak, amiket általában nem szokás a luxussal összekapcsolni. Két remek példa a fenti borítóképen látható dobókocka-, illetve pohárkészlet.

Az alábbi kvízben tíz további olyan terméket tekinthet meg, amikről valószínűleg ön sem gondolta, hogy létezik belőlük az LV-logóval ellátott, luxuskategóriás verzió is. Hogy a dolog még izgalmasabb legyen, leellenőriztük, hogy a 10 termék mennyibe kerül, így a képek alatt az árra lehet leadni egy-egy tippet. Az összegeket 350 forint/euró árfolyammal számítottam át, a megfejtéseknél többek között az is látszik majd, hogy a termékek többsége jelenleg nem elérhető, legalábbis a webshopon keresztül nem.

A francia cég áraihoz jó összehasonlítási alap, hogy Magyarországon 2020 januárjában a havi nettó átlagkereset majdnem pont 250 000 Ft volt (a pontos szám a KSH honlapja szerint 249 500 Ft). Nem rontja el a játékot, ha már itt a bevezetőben szerepel, hogy az alábbi 10 tárgy között van olyan, ami többe kerül, mint amennyi egy magyar átlagembernek egyhavi teljes keresete.

Olyan dolgokból is van már saját terméke a luxusmárkának, mint például dobókocka vagy vizespohár. Tippeljen, mennyibe kerülnek az ilyesmik! Természetesen a végén mutatjuk a helyes megfejtéseket.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ha van még kedve játszani egy kicsit, az archívumunk rengeteg szuper fejtörőt tartalmaz a Móka kategóriában! Ebben a fenti játékban egy divatcégről volt szó, de ruhák szóba se kerültek, szóval akkor búcsúzóul ajánljuk mondjuk ezt a kifejezetten divatos kvízt – ezt végigjátszotta már?