Május 10-én ünnepelte első születésnapját a Kardashian-klán jelenlegi legfiatalabb tagja, Psalm West. A kisfiú születésnapja valószínűleg jól jött a családnak a jelenlegi, mindenkinek feszült időszakban – a Sun azt írja, a szülők mostanában nem jönnek ki túl jól.

Kim Kardashian és Kanye West már a vírushelyzet elején is komolyan vették az előírásukat, és az elsők között voltak, akik önkéntes karanténba vonultak. A celebritás egy ponton már a követőitől is segítséget kért, hogyan foglalhatná le a gyerekeit, akik elől időnként a fürdőszobában próbál elbújni - kevés sikerrel.

A lap szerint Kim Kardashian és férje kissé besokalltak az összezártság miatt, és rezidenciájuk két külön szárnyában igyekeznek minimalizálni az együtt töltött időt. A konfliktus forrása az lenne, hogy az asszony szerint a férfi kevés minőségi időt tölt a gyerekeivel, így a velük foglalkozás teljesen rá hárul.

Kim és Kanye veszekednek, és egymás agyára mennek a világjárvány miatt. Kim teljesen begőzölt, mert hozzá van szokva, hogy mindig menjen valahová. [...] A ház két külön végében laknak most, hogy ne fajuljon el a dolog

– állítja egy ismerős.

Az mondjuk ezek után érdekes, hogy ha nem fajult el a dolog, akkor hogy estek mégis egymás torkának – egyébként meg ki nem feszültebb mostanában?