Celebnek lenni nem egyszerű, többek között azért sem, mert állandóan ott lebeg az ember feje fölött a tudat, hogy tökéletesen kell kinéznie. Ennek érdekében sokan fordulnak a jól bevált Photoshophoz. Néhány híresség maga oldja meg a retusálást, de persze gyakran szakemberek is dolgoznak a képek finomításán. Nem ritka viszont, hogy a tökéletesnek szánt fotók végül egy hatalmas bakiba torkollanak, néhol pedig az elvileg szakembernek számító képszerkesztő is csúnyán el tud bánni az alanyokkal.

A Kardashian-klánról köztudott, hogy szeretik a lehető legtöbbet kihozni a róluk készült fotókból, meg úgy ámblokk mindenből, amihez közük van, vagy csak valaha hozzáértek. Kim Kardashian a minap nagyon jól akart kinézni, de a terve fordítva sült el.

A celebritás kígyómintát húzott, és már pózolt is a kamerának, az utómunka során azonban nem sikerült mindent tökéletesen összehangolnia. Feltehetőleg a hajának szeretett volna egy kis tartást adni, a képek összekombinálása során azonban Kardashian egyik körme is feltűnik a frizurája szélén, pedig a keze egészen máshol van a fotón.

A baki természetesen felrobbantotta a Twittert, és sorra kezdték el újraposztolni a fotót olyan felütésekkel, minthogy íme Kim Kardashian, akinek a szenvedélye a Photoshop.

Persze nem Kanye West felesége az első, aki nem vette észre a megcsúszott retust. Néhány éve Rihanna egyik ikonikus fotóján is megduplázódott az énekesnő körme a hüvelykujján, bár az öltözéke miatt valószínűleg keveseknek tűnt fel ez a baki.