Sokan hiszik, hogy Yvonne Dederick életét mindig körbevette a luxus és a csillogás, az utóbbi időben azonban több történettel is alátámasztotta, hogy cseppet sem volt könnyű az útja.

Dederick a múltkor édesanyja öngyilkosságáról beszélt, amelyet elmondása szerint a mai napig sem sikerült feldolgoznia. Kálváriája azonban már kisgyermekként elkezdődött.

Az üzletasszony tíz hónaposan árvaházba került, mert a szülei nem tudtak gondoskodni róla. Dederick a Hajnali Hang című Youtube-csatornán mesélte el, hogy édesanyja táncművész volt, a házassága pedig hamar zátonyra futott, így egy ideig árvaházba adta őt. Később, amikor újra magához vette, nem tudott olyan kötelék kialakulni közöttük, mint egy anya és a gyermeke között. Elmondása szerint gyakran más artisták vigyáztak rá.

Mivel a családja közelében nem találta a helyét, Dederick a házasságba menekült, ekkor azonban még csak 15 éves volt.

Azt gondolom, menekülés volt az addigi életemből, hogy iskolás fejjel férjes asszony lettem. Persze régóta kedveltem a fiút, a szüleink is ismerték egymást. Jó ötletnek tűnt. De sajnos a sikertelenségét próbálta rám nyomni az exférjem, és az évek során teljesen elvette az önbecsülésem. Fizikálisan nem bántott, de gyűjtötte a fegyvereket. Kilenc évig bírtam, majd egy nap költöztető autót hívtam, de előtte eldugtam a puskákat

– mondta.

Az üzletasszony végül környezetének és kitartásának hála kimenekült a mérgező kapcsolatból. Gimnazistaként tanárai felkarolták, majd az egyetemre is felvették. A tanulás mellett mindig dolgozott is, így már nagyon fiatalon elkezdte építeni a karrierjét.

Ugyan a sok nehézség erősebbé tette az üzletasszonyt, és tapasztalatai miatt válhatott azzá, aki akivé. Ennek ellenére egyáltalán nem örült, amikor a Feleségek luxuskivitelben legutóbbi részében lányát, a 23 éves Mardollt eljegyezte a barátja. Elmondása szerint ha a srác elkérte volna tőle a lánya a kezét, azt tanácsolta volna neki, hogy ne tegye, mert még túl fiatal.