Ben Affleck és Ana de Armas lanyha csókot váltott

2020.05.15. 13:44

Azt már tudjuk, hogy Ana de Armas és Ben Affleck nagyon egymásra hangolódtak az utóbbi hónapokban. Nem zavarja őket senki és semmi, még a paparazzók sem, sőt. Egyesek szerint ők maguk hívják fel a lesifotósok figyelmét, hogy mikor merre járnak. A szerelmesek most újabb módját választották annak, hogy megmutassák, mennyire imádják egymást - szúrta ki a Just Jared.

Affleckék ugyanis 112 másik párral együtt puszilkodtak egyet a kamerának, hogy szerepelhessenek René Pérez Joglar, azaz Residente legújabb videoklipjében. A Puerto Rico-i énekes Antes Que El Mundo Se Acabe, azaz a Mielőtt a világ véget ér című klipjéhez készültek a kedves jelenetek. A kisfilmben több különböző országból jelentkeztek be a párok, köztük Ana de Amasék is - ők éppen Kaliforniából.

Ez a videó azért jött létre, hogy kapcsolatot tartson közöttünk. Megosztjuk a félelmeinket, mert a mostanihoz hasonló kényszerállapot még sosem volt, de ezzel együtt ekkora szolidalirtás sem volt jelen a földön. Köszönettel tartozunk minden csókért minden országból. És ha ez a vég, megtaláljuk majd benne a szépséget. De talán ez csak az, ahol minden elkezdődik

– írja Instagramján az énekes.

A klipet most meg is nézhetik, amennyiben pedig kifejezetten Ben Affleckre és barátnőjére kíváncsiak, ők 2:20-nál láthatóak. A félvételt egyébként a színésznő születésnapján készítették magukról, amikor Armas még villantózott is egy kicsit a követői kedvéért.