Folytatjuk remekbe szabott sorozatunkat, melynek célja elsősorban az Instagramon karriert építő modellek bemutatása. Vizsgálódásunk tárgya jelen esetben olyan hölgyekből áll, akik azon túl, hogy rendre pucér képekkel tesztelik a közösségi oldalak cenzorainak tűrőképességét, valami plusszal, extrával öregbítik saját hírnevüket, hogy még több embert érjenek el influenszerként.

  • Első „versenyzőnk" Rianna Conner Carpenter, aki tengerészgyalogos veterán. Így képei jelentős részénél igyekszik a patrióta szellemiséggel kiegészíteni a kevés ruhában való pózolást. 

 Nem is tudom pontosan, hogy hányan kínáltak pénzt a használt bikinimért vagy fehérneműimért, és azt sem tudnám összeszámolni, hogy napi hány házassági ajánlatot kaptam. nem is akarom. Az ilyesmin csak nevetek

- írta oldalán az őrmester, aki állítja a külseje megtévesztő lehet, ugyanis belül egy igazi harcos bújik meg.

  •  Nina Agdal neve azért lehet ismerős, mivel gyakran feltűnt Leonardo DiCaprio mellett 2017 tájékán. A modell azon őszinte emberek közé tartozik, akik nem titkolják és nem is finomítják véleményüket a nyilvánosság előtt sem. Agdal több interjúban is elmondta, hogy imádja a modellek munkáját, és soha nem jönne össze egy csinos, de szegény fiúval. Az őszinteség, még, ha nyers is, szokatlan ebben a műfajban. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Frosé made me do it 🤷‍♀️🍹

Nina Agdal (@ninaagdal) által megosztott bejegyzés,

  • Az orosz Angela Nikolau imádja az extrém dolgokat, így a fotózásokat sem a megszokott műteremben intézik, hanem épületek, tornyok, gyárak tetején. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Это одно из первых моих фото

A N G E L A N I K O L A U (@angela_nikolau) által megosztott bejegyzés,

  • Amber Luke közel 40 ezer ausztrál dollárt (nagyjából 8 és fél millió forint) költött arra, hogy gyakorlatilag egy négyzetmilliméternyi hely se maradjon tetoválás nélkül a testén. A projekt jól halad, ráadásul komoly karriert futott be extrém varrásainak köszönhetően.