Völgyi Zsuzsiról, a Romantic együttes 39 éves énekesnőjéről utoljára márciusban írtunk, amikor szerepelt a Nicsak, ki vagyok? című műsorban, azelőtt pedig 2015-ben, amikor férjhez ment. Most megint a híresség házasságáról van szó, de sajnos ezúttal nem örömteliek a hírek. Völgyi Zsuzsi arról nyilatkozott a Blikknek, hogy az esküvő után még boldogan költöztek be a férje által megörökölt házba, de aztán a férj, Gábor építkezési munkálatokba kezdett, illetve megszületett a kislánya, Glória, és a nehézségek miatt mostanra tönkrement a házassága.

Tavaly augusztusra felőrlődtek az idegeim, a saját és a kislányom érdekében édesanyámhoz költöztem. Akkor még azt hittem, legfeljebb néhány hónapra, amíg elkészül a fűtés, télen már újra otthon leszünk

– többek között ezt nyilatkozta Völgyi Zsuzsi, akiről a fenti borítóképet a 2018-as Story gálán készítettük. Az énekesnő annyit veszekedett a férjével az építkezés részleteiről, hogy végül édesanyjától nem a férjéhez ment vissza, hanem korábbi lakásába költözött vissza kislányával együtt.

Még néhány rövidhír így a hét elejére:

  • Több lap is átvette a minap.hu sztoriját arról, hogy Szegedi Dezső, a Miskolci Nemzeti Színház 67 éves, Jászai Mari-díjas színésze emelt szintű érettségit tett. A művész annak idején a dolgozók gimnáziumában érettségizett, most úgy döntött, ismeretei bővítése céljából, be szeretne iratkozni szociológia és kulturális antropológia szakra a Miskolci Egyetemre – ehhez volt szükség az emelt szintű érettségire.
  • A múlt héten Barta Sylvia a TV2-n a Mokkában szerepelt azzal, hogy kigyógyult a koronavírusból. Az időjárás-jelentések háziasszonya aztán az Instagramján is részletezte felgyógyulásának történetét.
  • Szintén a TV2-n, a Tények Pluszban beszélt Varga Viktor és új barátnője, Anita. Elmondták megismerkedésük történetét: úgy jöttek össze, hogy amikor az énekes éjszakánként lejárt az éjjel-nappaliba, gyakran látták egymást Anitával, és végül össze is jöttek.
  • Ha van kedve és ideje, nézze meg a 24.hu interjúját Lengyel Tamás színésszel, aki többek között Eszenyi Enikő ügyéről is beszél, elmondva, hogy nem elégedett annak kimenetelével.
  • Fekete Pákó pedig új videoklippel jelentkezett a múlt héten, amit így hétfő reggelig több, mint százezren tekintettek meg. Alább várja önt a lehetőség, hogy szintén végighallgassa a lánykérős dalt, amelynek címe az, hogy „Én elveszlek téged.”
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tönkrement Völgyi Zsuzsi házassága házépítés miatt

A Romanticból ismert énekesnő kislányával először édesanyjához költözött, majd külön. A további hírekben: Barta Syliva kigyógyult a koronavírusból.

1 · May 18, 2020 09:15am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments