Éppen tegnap olvashattak arról a Velveten, hogy Brian Austin Green igencsak különös módon köszöntötte fel a születésnapján a feleségét, Megan Foxot – egészen pontosan virágról virágra szálló pillangóhoz hasonlította a színésznőt. Green a minap hivatalosan is megerősítette, hogy Fox és ő már nem alkotnak egy párt  szúrta ki Perez Hilton.

A színész saját podcastjében erősítette meg a pletykát. 

Mindig szeretni fogom, és tudom, hogy ő is engem. (...) Szívás, amikor az élet megváltozik, és ami voltál, amit 15 éven át próbáltál megtartani, az eltűnik, mert változol. Itt az ismeretlen... van egy űr a gyomromban... Tényleg nem akarom, hogy ellentmondás legyen közöttünk Megannel, hiszen 15 éve a legjobb barátom, és ezt nem akarom elveszíteni

– mondta elérzékenyülve a színész, majd szűkszavúan hozzátette, hogy ő maga sosem találkozott Machine Gun Kelly-vel, akivel Foxot összehozták, de korábban beszélgettek róla, és szerinte csak barátok a színésznővel.

Ami közös gyermekeiket illeti, továbbra is együtt nevelik majd őket, és Green úgy tervezi, hogy ezentúl is lesznek majd közös családi nyaralások, elsősorban azért, hogy a gyerekekre koncentráljanak.