Április végén született meg Kulcsár Edina és párja, Csuti második gyermeke, Nina. A szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóanyagból kiderült, hogyan fogadta másfél éves fiuk, Medox a kishúgát. 

Az édesanyja szerint Medox jóval érettebben viselkedik a koránál, így húga érkezésekor sem hisztizett, ahogy az talán elvárható lett volna az ilyen helyzetben. 

Amikor hazahoztuk Ninát, szinte zavarban volt, hiszen régóta készült az érkezésére, naponta többször meséltem neki előtte, hogy hamarosan négyen leszünk.

Vagyis féltékenységnek nyoma sincs a kisfiúban, akinek minden reggel az az első dolga, hogy bemászik édesanyja mellé az ágyba és nemcsak őt, de Ninát is megpuszilja. 

Bár Kulcsáréknak Nina már a második gyereke, mint azt a sajtóközleményben írták, szinte teljesen elfelejtették, milyen teendőkkel jár egy újszülött érkezése, ezért most szinte mindent újra kell tanulniuk. Munkamegosztással oldják meg az új helyzetet: Csuti Medoxszal, míg Kulcsár inkább Ninával foglalkozik. A nagyszülők is besegítenek, heti egy napra elviszik magukhoz Medoxot, Kulcsárnak ekkor jut ideje például a takarításra is. 

Medike heti egy éjszakát a nagyszüleinél tölt, ezeken a napokon végzem el a házimunkákat, kihasználom, hogy picit csendesebb ilyenkor a lakás. Nagyon várom, hogy beköltözhessünk a családi házunkba, mindannyiunk számára kényelmesebb lesz az élet.

Ahogy Medoxnál, úgy Ninánál is levetették a köldökzsinór véréből kinyerhető őssejteket a Czeizel Intézet munkatársainak és az FH Biobank segítségével.